Hello everyone 👋

To make purchases and use the full site services, register or login your account

  • RomArm SA

RomArm SA

Company:

RomArm SA

Type of company:

Manufacturer (own production)

Country:

Romania

Established in:

2000

Languages:

Romanian, English

About Company

Principalul producător şi exportator direct de produse militare din România, Compania Naţională ROMARM S.A. a fost înfiinţată în anul 2000 prin fuziunea celor mai importante fabrici ale Industriei Româneşti de Apărare şi este principalul furnizor de echipament militar, muniţie şi servicii de întreţinere.

ROMARM este o structura tip holding cu capital 100% românesc, sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Cu o lungă tradiţie in Industria de Apărare, materializată în experienţa de peste 75 de ani de producţie militară, ROMARM este totodată o companie nouă şi flexibilă, adaptată la rigorile şi cererile pieţei economice.

Compania Naţională ROMARM S.A. este principalul furnizor din România de tehnică şi servicii militare, fiind o prezenţă constantă în peste 50 de pieţe în ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia şi Africa.

Produsele noastre de calitate, recunoscute deja pe piaţa internaţională, sunt acum disponibile clienţilor noştri, direct de la producător, la preţuri atractive, cu posibilitatea de negociere a termenilor din contracte, cu scopul de a obţine avantaje de ambele părţi.

Principala noastră ţintă este calitatea produselor şi serviciilor noastre. În acest sens, C.N. ROMARM S.A. a implementat deja sistemul de asigurare al calităţii conform cu standardele şi cerinţele internaţionale ISO 9001şi este complet autorizată şi certificată de Ministerul Apărării Naţionale din România.

C.N. ROMARM S.A. are in subordine 15 filiale.

C.N. ROMARM S.A. şi filialele sale au implementat sistemul de asigurare al calităţii conform cu standardele ISO 9000/2001.
 

Claim this company account
Home
Catalog
Messages
Requests
Profile